Prisliste – Holdtræning

ONLINE fødselsforberedelse så længe vi ikke kan mødes.

Tilmelding til holdtræning:
Send en mail til anna@flowoflife.dk om hvilket hold du ønsker at tilmelde dig.
Derefter modtager du en mail med bekræftelse og faktura, hvor du kan betale med Mobilepay eller via bankoverførsel.

Alle priser er inkl. moms

ONLINE Flow fødselsforberedelse

Indtil vi kan mødes igen, har jeg med Online Flow Fødselsforberedelse lavet et program over en periode på 3 uger, for at du kan blive helt klar til din kommende fødsel. Du vil få  viden om fødslen, lære hvordan du kan bruge din krop og dit åndedræt som smertelindring igennem fødslen. Derudover skal vi også arbejde med: ve- og fødestillinger, rebozomassage, snakke om din partners/fødselshjælpers rolle samt en masse andet. Din partner/fødselshjælper deltager den 3. gang, så I sammen bliver klædt godt på til fødslen.

Særlig onlinepris: 500 kr.

Holdstart: Tirsdag d. 5. maj 2020 kl. 18.00

Flow gravidtræning

Under din graviditet vil bevægelse og træning både mindske og forebygge bækkensmerter, afhjælpe væske i kroppen, øge dit kropslige velvære, og forberede din krop fysisk på den kommende fødsel. Flow gravidtræning er blid træning for alle gravide – også hvis du har bækkenløsning, bækkensmerter eller du er tæt på din termin.

Pris: 6 gange 900 kr.

Holdstart: Der er desværre ikke holdundervisning pt

Flow efterfødselstræning

Efterfødselstræning er for dig, der ønsker at træne kroppen igennem via målrettede øvelser, der er tilpasset efterfødselskroppen. Vi vil have fokus på styrke og stabilitet, bækkenbundstræning, pulstræning, stræk og afspænding. Du kan starte på efterfødselstræning efter din 8 ugers undersøgelse efter fødslen.

Pris: 6 gange 900 kr.

Holdstart: Der er desværre ikke holdundervisning pt

Flow på barsel

På barselsholdet får du en unik mulighed for at være sammen med andre nybagte mødre. Undervisningen består af blid træning og afspænding, med stor respekt for efterfødselskroppen. I løbet af de 4 uger vil vi snakke om fødslen, babys motoriske udvikling og stimulering, amning, vikler, afprøve babymassage mv. Du kan tidligst starte på holdet 14 dage efter fødslen, men holdet er for alle på barsel.

Pris: 1.200 kr.

Holdstart: Der er desværre ikke holdundervisning pt

Flow babyrytmik og motorik

Kom og få en hyggelig stund med din baby, hvor vi styrker den motoriske udvikling gennem sang og leg. Du vil få en masse øvelser, viden om barnets sansemotoriske udvikling og babymassage. Find det hold der passer til din babys alder.

Pris: 6 gange 600 kr.


4 – 7 måneder:

Holdstart: Der er desværre ikke holdundervisning pt

8 – 12 måneder:
Holdstart: 

Kontakt

Flow of Life
Hovedgaden 55B
2970 Hørsholm

Telefon: 22 52 78 03
Mail: anna@flowoflife.dk

Spørgsmål?

Kontakt mig på telefon, mail eller brug mailformularen.

Jeg ser frem til at høre fra dig!